Sådan får du adgang til vores store udvalg til indkøbspris

Du kan altid tjekke vores store kvalitetsudvalg indenfor kød, fisk, ost og vin ud her på shoppen. Vi opgiver altid de lave priser på siden, så du kan se hvor meget du får ud af et medlemsskab hos os. Nedenfor finder du en beskrivelse af processen. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Bliv medlem

For kun 69 kr. i medlemskab pr. måned, kan du købe ind til mindste priser. Disse 69 kr bliver automatisk trukket hver måned, og kan til hver en tid opsiges ved månedens udløb.

Find dine varer

Tryk på “shop nu” på de forskellige varegrupper og se en markant forskel på priserne. Bliv medlem for 69 kroner om måneden og få adgang til et kæmpe udvalg af varer til mindstepris.

Afhentning af varer

Varerne kan afhentes i butikken i vores åbnings tid. Der kan afhentes varer på Herlev Torv 10 fra kl 10-17 i hverdagene samt 9-14 lørdag

Historien om Foodinvest.dk

Vi købte Herlev fisk i 2012. En ældre, slidt butik med ringe omsætning. Det fik vi ændret på kort tid, og hurtigt fik vi gang i en funktionel fiskebutik. Omsætningen steg stødt for hvert år, der gik.

I 2018 ønskede vi at udvide butikken i takt med renoveringen af hele Herlev Bymidte Butikscenter. Vi lukkede ned i en længere periode pga ombygningen og ville skabe omsætning i lukkeperioden, derfor stiftede vi Foodinvest.

Vores mest solgte produkter

Vi sælger rigtig mange forskellige produkter til vores glade kunder – men nedenfor finder du de allermest populære!